Villkor och bestämmelser

Regler & villkor

Klicka gärna på Kontakta oss eller maila oss med adressen nedan, vi kommer att återkoppla till dig inom en dag.
E-post: support#tenorshare.com (ersätt # med @)

Tenorshare tillhandahåller information och produkter till dig på denna webbplats. När du får tillgång till den här webbplatsen, kan du vidta alla åtgärder, till exempel ladda ner & amp; Installera programvara, registrera dig, surfning, etc. anses du godkänna dessa villkor nedan..

Tenorshare kommer inte att skicka några e-postmeddelanden som använder Bitcoin som transaktion till våra användare i någon form. Tro inte att.

Dessa användarvillkor och eventuella separata avtal genom vilka vi förser dig med tjänster ska regleras av och tolkas i enlighet med Storbritanniens lagar.

Webbplatsen drivs gemensamt av Reni Winter Ltd och TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED.

  • Företag: Reni Winter Ltd
  • Adress: WEST MALLING Kent, ME19 4AE,United Kingdom.
  • Företag: TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED
  • Adress: Room B, 5th Floor, Gaylord Commercial Building 114-118 Lockhart Rd, Wan Chai, HongKong.
  • li>

Copyright

1. Alla produkter och allt produktrelaterat material (inklusive varumärke, patent, affärshemligheter, text, bilder, logotyper, ljud, gränssnittsdesign, ramverk) som ingår på denna webbplats. ägs och licensieras av TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED Alla är skyddade av kinesiska och internationella upphovsrättslagar.

2. Utan föregående skriftligt tillstånd från TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED, får du inte kopiera, reproducera, distribuera, överföra, publicera någon information i upphovsrätten i någon form eller på något sätt. något sätt. Det spelar ingen roll om det är i vinstsyfte eller utan vinstsyfte. Tenorshare förbehåller sig rätten att driva rättsliga ansvar.

Godkännande av programvara

Användare kan installera och använda programvaran i en terminalutrustning med icke-kommersiella syften. Du får inte kopieras, modifieras, ändras eller skapa derivatprodukter. (inklusive plug-in, otillåtet tredjepartsprogram etc.) utan tillstånd från TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED

Användare av programvaran

1.Användare får inte sälja, hyra ut, låna ut eller överföra programvaran till andra i någon form eller på något sätt.

2.Användare får inte översätta eller dekomponera programvara, exportera källkod genom att dekompilera och dekomponera, eller utveckla ny programvara på grundval av Tenorshare-programvaran.

3.Användare får inte tillhandahålla databehandlingstjänster, program tjänster och affärsandelar till tredje part.

4.Användare får inte ändra logotyper eller varumärken som är relaterade till Tenorshare programvara.

5.Användare får inte göra intrång i TENORSHARE(HONGKONG)LIMITED:s rättigheter som... samt andra personer under användningen av Tenorshare-programvaran.

Ansvarsfriskrivning

När det gäller material, information och programvara som finns på webbplatsen, Tenorshare ger ingen garanti för att de är korrekta, fullständiga, tillräckliga och tillförlitliga trots att de är sina försök att tillhandahålla korrekt material och information på webbplatsen. Tenorshare låter dig fullständigt förstå alla risker innan någon av programvarorna (inklusive utan begränsning, potentiell infektion av ditt system med datavirus och förlust av data). Du är ensam ansvarig för all infektion av ditt datorsystem eller förlust av data som är resultatet av nedladdning av programvara eller användning av webbplatsen.

Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas här är förbehållna.