Vilka vi är

Välkommen till Tenorshare. Vi är ett internationellt programvaruföretag som grundades 2007. Vi har skapat många prisbelönta och högt rankade märkesprogramvaruprodukter. Tenorshare anställer de mest begåvade utvecklarna för att skapa produkter på hög nivå.

Tenorshare - Bättre programvara, bättre liv!

Tenorshare fokuserar på iOS-, Android-, Windows- och Mac-plattformarna och på studier av kärntekniken. Vi förser användare med lösningar för hantering av enhetens innehåll, dataåterställning, lösenordsåterställning, systemreparation och andra praktiska mobiltelefons- och datorsaker. Idag litar mer än 10 miljoner användare världen över på Tenorshares produkter och tjänster.

Dina återkopplingar uppmuntrar oss att fortsätta framåt!

Vårt mål är inte bara att tillhandahålla högkvalitativa produkter utan också att erbjuda bekväm kundservice. Därför värdesätter vi alla användares kommentarer om produkter, webbplatser och tjänster. Därför lovar vi att varje användares e-post kommer att värdesättas och besvaras snabbt..

Kontaktuppgifter

Vi är glada att få ditt e-postmeddelande om alla typer av förfrågningar. Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi till dig inom 48 timmar.

Kontakta oss

Order-FAQ

Om du inte fick din licenskod, om du har tappat bort den, om du vill byta ut din produkt eller om du har några frågor före försäljningen, är du välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande.

Send an E-mail

Support

FAQ-sidan är indelad i vanligaste frågor och svar samt tips om hur du köper och använder Tenorshare-programvaran på bästa sätt. Om du har några frågor om Tenorshare-produkter kan du vända dig till FAQ-sidan för att få hjälp.

Go to Support Center

Affiliate

Det är enkelt att gå med i Tenorshares affiliateprogram för att tjäna stora vinster. Upp till 70 % provision, prisbelönta produkter och välkända varumärken..

Join Us

Våra utmärkelser

Tenorshares produkter och tjänster är nu betrodda av mer än 10 miljoner användare och installerade på miljontals datorer världen över för att skapa ett bättre digitalt liv.

chip softonic- softpedia muo canadiancontent software
tamindir computerbild cultofmac baixaki technadu download html
guidingtech wipelock filehorse technadu giga freeware
SÄKER

100 % säkerhetsgaranti.

Support

Kundtjänst 24/7/365.

Användare över hela världen

Över 160 länder och territorier täcks.