Kontakta oss

Kontakta oss

Vi välkomnar din feedback, dina förslag och kommentarer om våra produkter. Om du har några frågor om våra produkter eller om att etablera affärsförbindelser med oss, är du välkommen att att kontakta oss. Välj en mottagare för att skicka ditt meddelande till rätt person.

Produktrelaterade tekniska frågor

Om du har försäljningsfrågor eller tekniska frågor om våra produkter är vi mycket tacksamma. rekommenderar dig att besöka Vanliga frågor om beställning och vanliga frågor om produkter för att få omedelbar hjälp. Om du inte kan hitta svaren där är du välkommen att kontakta oss via e-postadressen nedan, vi svarar inom 48 timmar på vardagar.
>> Klicka här för att kontakta oss genom att skicka in online-formuläret!

Frågor om Tenorshare Affiliate Program

Om du vill ta del av vårt affiliateprogram eller om du har några frågor om samarbete och återförsäljningsmöjligheter, vänligen kontakta oss på affiliate#tenorshare.com (ersätt # med @)

Ansvarsfriskrivning

När det gäller material, information och programvara som finns på webbplatsen, Tenorshare ger ingen garanti för att de är korrekta, fullständiga, tillräckliga och tillförlitliga trots att de är sina försök att tillhandahålla korrekt material och information på webbplatsen. Tenorshare låter dig fullständigt förstå alla risker innan du laddar ner någon av programvarorna (inklusive utan begränsning, potentiell infektion av ditt system med datavirus och förlust av data). Du är ensam ansvarig för all infektion av ditt datorsystem eller förlust av data som är ett resultat av nedladdning av programvara eller användning av webbplatsen.

Alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas här är förbehållna.

Adress: Rum B, 5:e våningen, Gaylord Commercial Building 114-118 Lockhart Rd, Wan Chai, HongKong